NIBE CUP – et dressur- og springstævne! D. 3. & 4. september 2016

Så er vi lige ved at være klar til at modtage de mange ekvipager & deres hjælpere til Nibe Cup 2016!

Vi håber også, at der er mange som har lyst til at stikke hovedet forbi som tilskuere til vort stævne.

Kom og se de flotte gaver til vinderne og prøv selv at vinde en lækker gevinst fra vores Tombola!

Vi vil gerne takke alle de velvillige sponsorere, der har været yderst rundhåndede med gaver til de vindende ekvipager, til tombolaen, med blomster til oppyntning, praktiske hjælpemidler og meget, meget mere! TAK!

Sult & tørst kan afhjælpes i Caféteriaet og køkkenpigerne/-drengene har også tændt den store grill op. Hvis man har en sød tand kan denne afhjælpes med lækkert hjemmebag og et besøg i slikteltet!

Vi ses på Nibe Rideklub til en weekend i sportens og fællesskabets tegn!

Nibe Rideklub

Lundevej 64, Nibe