Prisliste Nibe Rideklub 

Priser Nibe Rideklub – februar 2018

Medlemskab (halvårligt):

Børn < 18 år  = 200 kr.

Voksne > 18 år  = 300 kr.

 

For at kunne modtage undervisning eller benytte rideklubbens faciliteter, SKAL eleven/rytteren være medlem og betale medlemskontingent til Nibe Rideklub. Det kræver ligeledes medlemsskab at starte stævner for NIR.

 

Opstaldning (pr. måned):

Boks 1000kr

Boks nr. 2 (ekstra) 810kr

 

Tilkøb:

Træpiller pr. md. 250 kr.

Opstart lille 250 kr.

Opstart stor 400 kr.

Sækpris 50 kr.

 

Foder pony 200 kr

Foder hest 300 kr.

 

Undervisning (pr. måned):

Dressurhold egen hest 300 kr.

Dressurhold på elevhest 350 kr.

 

 

Tidspunkt for undervisning aftales med Betina Fournais 20 18 16 93 eller via Facebook – søg medlemskab af gruppen: “Nibe Rideklub – NIR”. Her aftales og lægges tiderne op. Tiderne kan veksle fra gang til gang. Der undervises ikke i skolernes ferier.

 

Hestepasser

Hestepasser pr. måned 500 kr.

En elev får måske lyst til at prøve af, hvordan det egentlig er at have egen hest. Men som forældre kan ansvaret virke voldsomt. Som passer på en af vores elevheste finder man den gyldne middelvej. Man får mulighed for at passe og pleje ponyen/hesten 3 dage om ugen, ride undervisning på den og muge ud i weekenden. Der kommer ikke nogle pludselige regninger fra dyrlægen og vores elevheste elsker at blive nusset og passet på.

Reglerne omkring passeraftalen kan læses i Passerkontrakten for Nibe Rideklub ellers kontakt Helle 23 72 16 31 eller Cita 31 19 04 49

 

Facilitetskort

Månedspris 250 kr.

Dagspris 50 kr.

Årspris 1000 kr.

 

Ryttere, der ønsker at benytte klubbens faciliteter uden opstaldning skal betale facilitetskort (ridebanekort/halkort). Disse betales forud i form af enten én-dags, måneds- eller årskort.

 

Rykkerprocedurer

Alle priser opkræves forud. Er beløbet ikke betalt til tiden pålægges rykkergebyr på 100 kr. Manglende betaling kan medføre, at eleven ikke kan deltage i undervisningen.

Efter 14 dage kan klubben opsige staldaftalen med øjeblikkelig virkning. Der gøres opmærksom på, at klubben, iflg. gældende lov, kan tage pant i hest/pony såfremt betaling ikke sker.

Klubbens gældende priser fastsættes af bestyrelsen med 1 måneds varsel til den første i måneden.

 

Opsigelsesregler

Opsigelse kan ske til den første med 1 måneds varsel af begge parter. Altså løbende måned + 30 dage. Tyveri accepteres ikke og resulterer i øjeblikkelig bortvisning – tilladelse til videoovervågning foreligger.